Thuiskomen en genieten

Net zoals de watertoren waaraan Residentie Watertoren haar naam ontleent, steekt dit project erboven uit. De combinatie van moderne nieuwbouw appartementen en woningen en het aangrenzende nieuwe park biedt u een oase rust. Terwijl u wel vlak bij het bloeiende centrum van Borsbeek woont.

Kiest u voor een van de halfopen woningen, dan geniet u van uw eigen privétuin. Even naar de supermarkt? Het handelscentrum ligt om de hoek. Praktisch en rustig wonen, dat zijn de grootste troeven van Residentie Watertoren.

Modern ontwerp

en instapklare afwerking

De acht appartementen en twee woningen zijn een voor een afgewerkt volgens de modernste woonvereisten. De hedendaagse inrichting met vloerverwarming en stijlvolle architectuur bieden u een duurzame en praktische thuis. Zorgeloos genieten? Kies dan voor de instapklare woningen van DCA.

Een absolute toplocatie

met tal van troeven

Praktische ligging

Het centrum van Borsbeek op wandelafstand.

Goede bereikbaarheid

Met een bushalte voor uw deur en opritten van snelwegen naar de verschillende windrichtingen in de nabijheid

Groene rustplek

Geniet van uw eigen loggia, terras, privétuin of het aangrenzende nieuw aangelegde park.

Ontspanningsmogelijkheden troef

Sportinfrastructuur en groene recreatie op een steenworp.

Tot rust komen doet u graag alleen of met uw gezin. Daarom besteedden we uitgebreide aandacht aan uw privétuin. Die is zo ontworpen dat u zorgeloos geniet van het groen in alle rust en discretie. Ook in het aangrenzende park met lagergelegen wandelpad is kalmte het codewoord.

Ontdek het aanbod