Onze klantenbegeleiding helpt u bij de afwerking van uw droomwoning

Bij de aankoop van een nieuwe woning wilt u er zeker van zijn dat u alle informatie hebt én dat uw keuze perfect overeenkomt met uw eisen. Onze klantenbegeleiding ondersteunt u daarom bij élke stap, met raad en daad op maat en gedurende het hele bouwproces.

We begeleiden u persoonlijk door het volledige koop- en bouwproces

Niels Vanhoof - Hoofd Klantenbegeleiding

Dit mag u van ons verwachten.

 1. EERSTE KENNISMAKING
  In een verkennend gesprek overlopen onze klantenbegeleiders met u al uw wensen. Dankzij hun relevante bouwtechnische achtergrond vertalen ze deze overzichtelijk en duidelijk naar de concrete stappen van het uitvoeringsplan.


 2. PERSOONLIJK CONTACT
  Om u te laten zien hoe uw plannen vorm krijgen, nodigen we u tijdens het bouwproces uit op de werf. Zowel in de ruwbouw als afwerkingsfase. Op die manier geven we u persoonlijk een duidelijk en tastbaar beeld van de vorderingen van de werken en kunt u bijsturen waar nodig.


 3. KEUZE VOOR KWALITEIT
  DCA gidst u voor het volledige bouwproces, in de door ons aanbevolen toonzalen ontdekt u een brede waaier aan keuzemogelijkheden voor een kwalitatieve afwerking van uw instapklare woning. We letten op elk detail en zorgen er samen met u voor dat het resultaat volledig voldoet aan uw verwachtingen


 4. ALLES BIJ DE HAND
  Via het digitaal kopersplatform heeft u op elk ogenblik toegang tot uw bouwdossier: plannen, materiaalkeuze, facturatie, fotomateriaal... U vindt het er allemaal.